SaaS Energy - Our commitment to you

 

 

 

 

Nieuw 10 oktober, 2013

30 oktober: Open Dag van Ready2Scale.

Groeiprogramma Ready2Scale organiseert op 30 oktober aanstaande een open dag voor ICT-ondernemingen met serieuze groeiambitie. Tijdens deze open dag wordt uitgelegd wat het programma inhoudt. Daarnaast deelt Gigi Wang, serial ondernemer en board member van MIT Stanford VLAB, haar lessen voor succes uit de Silicon Valley. Topman van IBM Europa, Harry van Dorenmalen gaat in op de vraag welke persoonlijke ontwikkeling ondernemers moeten doormaken om een snel groeiende onderneming te leiden naar succes. In een aantal ‘speeddate-sessies’ kunnen geïnteresseerde ondernemingen hun belangrijkste belemmeringen bespreken met de aan het programma gelieerde ervaringsdeskundige partners. De open dag  vindt plaats in de Academische Club in Amsterdam vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur.

Ready2Scale programma
Ready2Scale is een groeiprogramma voor ICT-ondernemingen met een schaalbaar product of dienst, een minimale omzet van 500.000 euro en gevestigd in de regio Amsterdam. Een jaar lang worden zij ondersteund door experts om een doorbraak te realiseren. Het standaard programma biedt plaats aan 75 deelnemers. Zij doorlopen daarin een aantal onderdelen zoals master classes en workshops waarin stil gestaan wordt bij vragen als hoe financier ik groei, hoe richt ik mijn verkoopapparaat in en waar gaat  het piepen wanneer mijn omzet keer 10 gaat. Deelnemers aan het maatwerk programma (max 25) ontvangen eveneens tot vier dagen advies op maat van de betrokken gespecialiseerde partners en krijgen de kans in rondetafelgesprekken met top ondernemers, zoals Harold Goddijn van TomTom, van gedachte te wisselen. Het gehele traject wordt afgesloten met een werkbezoek aan de Silicon Valley.

Initiatiefnemers
Ready2Scale is een initiatief van Stichting The SUN (Start Up Network Amsterdam) en ACE (Amsterdam Center for Entrepreneurship). Het wordt mogelijk gemaakt met een bijdrage van de Europese Unie en de partners Link design, Van Ooijen Accountants en Belastingadviseurs, Van Loman KempHoogstad, ABN AMRO, RTE Adviesgroep, Ernst & Young, Schut Van de Ven, Rabobank, SOLV Advocaten, Bonneville, Saas Energy, Whizpr en Vodafone

Aanmelden Open Dag
Geïnteresseerde ondernemingen die voldoen aan de criteria gesteld in het programma, kunnen zich voor de open dag gratis aanmelden via www.ready2scale.com of  info@ready2scale.com">info@ready2scale.com.

Geïnteresseerde media kan zich aanmelden via MCPR, email tessa@MCPR.nl

 

© SaaS Energy

Follow Saas Energy on Twitter Follow Saas Energy on LinkedIn